Home

Over kOog

Redactie

Correctie

Copywriting

Vertaling

Tarieven

Klanten

Tot de opdrachtgevers van kOog voor Tekst behoren onder meer:

ArtBase Global Arts News Service - Engelstalige nieuws-, achtergrond- en evenementinformatieservice op het gebied van kunst, cultuur en entertainment.


Entopic - Bureau voor online copy, webredactie, e-mail services, content management en publishing.


Tribal - Full-service internet bedrijf dat oplossingen biedt op het gebied van zoekmachine marketing, content management, website ontwikkeling, intranet ontwikkeling, maatwerk koppelingen en technisch beheer.


Blondé - Verzorgt de co-ordinatie van pan-Europese projecten voor diverse grote ondernemingen (concept - vertaling - DTP - druk - afwerking - levering).


Suncircle - Groothandel en fabrikant van kwalitatief hoogwaardige zonweringsystemen.


Fundalingua - Bureau voor public relations, e-marketing en vertalingen.


Alicha - Servicebureau gespecialiseerd in internationale marketing en taal consultancy.


mhjboom - Verzorgt advies, ontwikkeling, implementatie, beheer en onderhoud op het gebied van ICT-producten en -diensten, met name voor de zakelijke markt.


Het Filiaal - Een Utrechts gezelschap dat muziektheater maakt voor een breed publiek. Het Filiaal treedt op in binnen- en buitenland, tot aan Hong Kong en de Verenigde Staten aan toe. Rondom alle voorstellingen verzorgt Het Filiaal educatieve projecten en lesmateriaal.


Tek Translations International - Internationaal opererend vertaalbureau dat zijn hoofdkwartier in Madrid heeft. De geschiedenis van het bedrijf gaat terug tot 1961.


VFP Finance - Adviesbureau van Erwin Volleberg, gecertificeerd Financieel Planner.


Global Business Media - Media-organisatie gespecialiseerd in de produktie van advertorial inserts voor Europese en Amerikaanse kranten.


Geneviève - De internationale kunstenares Geneviève maakt schilderijen die haar levenservaringen en haar voorliefde voor kunst, theater, muziek, natuur en verschillende culturen weerspiegelen.


Cattery Aan de Zaan - Een kleine cattery in Koog aan de Zaan, gespecialiseerd in Siamezen.


Pette Museum - Verzamelaar Marijke Pette belicht de geschiedenis van de Pette Cacao- en Chocoladefabriek te Wormerveer.


Contact